Ondersteuning


jongerenwerk.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Ondersteuning
Invoeringwmo
Jongerenparticipatie | wet maatschappelijke ondersteuning
http://www.invoeringwmo.nl/taxonomy/term/207

Kwartierzorgenwelzijn
Kwartierzorgenwelzijn
http://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=20

Loketgezondleven
Jeugd en jongerenwerk - interventie database. jeugd en jongerenwerk - interventie database
http://www.loketgezondleven.nl/i-database/interventies/j/12375

Rastergroep
Vrijwilligers ondersteuning | raster groep
http://www.rastergroep.nl/jongeren/samenwerking/vrijwilligers_ondersteuning

Regelhulp
Regelhulp
https://www.regelhulp.nl/zr/rh/webapp/kennisbank/Informatie/Jongerencentrum

Stjjhr
Nieuwkoop - stjjhr
http://www.stjjhr.nl/gemeenten/nieuwkoop

Stuwoverbetuwe
Jeugd en jongeren - stuw | stichting welzijn en maatschappelijke ondersteuning
http://www.stuwoverbetuwe.nl/jeugd_en_jongeren.html

Stuwwelzijn
Jongerenwerk on tour - stuw | stichting welzijn en maatschappelijke ondersteuning
http://www.stuwwelzijn.nl/jongerenwerk_on_tour.html

Gerelateerd
 • Gerard Anker nieuwe teamchef politie
  Telstar-Online.nl.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Pijnacker-Nootdorp. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Pijnacker-Nootdorp en omgeving huis-aan-huis verschijnt.
 • Jongeren ontvangen diploma nieuwe cursus oppassen
  Jongeren ontvangen diploma nieuwe cursus oppassen - Nationale Onderwijsgids
 • Politie onderzoekt oorzaak brand Kralingen
  De brandweer sluit niet uit dat de brand zaterdag in het buurthuis in Kralingen is aangestoken. Binnen enkele minuten na het ontdekken van de brand stond het zes meter hoge pand al volledig in lichterlaaie. De politie onderzoekt of er sprake is van opzet.
 • Rustige jaarwisseling in Vlaardingen
  VLAARDINGEN - Burgemeester Bert Blase  noemt de jaarwisseling 'rustig en sfeervol'. ,,De goede voorbereiding door het Kernteam Jaarwisseling (een samenwerkingsverband tussen gemeente, brandweer, politie, Irado en het jongerenwerk van MDWN) werpt wederom zijn vruchten af. De inzet van de Lichtblauwe Brigade is zeer efficiënt geweest en ook de mensen van Buurtpreventie en Watch Out hebben goed werk geleverd'', aldus de burgemeester.  Vuurwerk Vlaardingen kende, mogelijk door de ve...
 • Sportservice Noord-Holland vanaf 2015 uitvoerder Jongerenw..
  werken samen met Wmo Radar. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor een nauwe aansluiting van het bestaande kinderwerk en de combinatiefunctionarissen
 • Buurthuis Kralingen in vlammen op
  Een buurthuis aan het Vredenoordplein in Rotterdam-Kralingen is zaterdagochtend deels in vlammen opgegaan. De brand ontstond rond tien uur en binnen en...
 • Buurtwerk en Caritas Urk fuseren
  Stichting Buurtwerk Urk en Caritas Urk slaan de handen ineen. De fusie-overeenkomst is donderdag ondertekend. De welzijnsorganisaties voor onder meer jongerenwerk, vrijwilligerswerk en mantelzorg gaan verder onder de naam Caritas Urk. Volgens directeur Salomonson kunnen de twee organisaties nu efficiënter te werk gaan, omdat er een gezamenlijke aanpak is, en één aanspreekpunt. Volgens de directeur verandert er niets aan het aanbod en blijven de tien medewerkers in dienst. Wel wordt gekeken naar een nieuwe locatie waar de twee instellingen samen aan de slag gaan.
 • Sluiting centrum Alpha niet einde voor jongerenwerk Duiven
  DUIVEN - De dreigende sluiting van jongerencentrum Alpha hoeft niet het einde te betekenen van het jongerenwerk in Duiven. Deskundigen denken dat er 'op straat' genoeg werk ligt.
 • Trip naar Walibi Fright Night met jongerenwerk
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal